Κρήτη

 

Συμμετοχή της Κρήτης σε Ευρωπαϊκή συνάντηση για τον Βιώσιμο Τουρισμό

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει ενεργά με τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Γιώργο Αλεξάκη (αρμόδιο για Ευρωπαϊκά-Διεθνή θέματα) στη Συνάντηση Στρογγυλής Τράπεζας για το Βιώσιμο Τουρισμό και τον Πολιτισμό της Πρωτοβουλίας

Κόσμος

 

Σχεδιάζουν μεταμόσχευση ανθρώπινης κεφαλής

Στην τελική ευθεία βρίσκονται ο διάσημος Ιταλός νευροχειρουργός Sergio Canavero και η ομάδα του, προκειμένου να φέρουν εις πέρας την πιο δύσκολη χειρουργική επέμβαση της ανθρωπότητας, τη μεταμόσχευση ανθρώπινης κεφαλής.

Χανιά

 

Αυτοψία Δημάρχου σε έργα διαμόρφωσης κοινοχρήστων χώρων

Τις εργασίες διαμόρφωσης κοινοχρήστων χώρων στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Βενιζέλου, που βρίσκονται σε εξέλιξη, επιθεώρησε σήμερα, Τρίτη 28/3/2017, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργο Ξανθουδάκη, και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου. 

Πλατανιάς

 

Πλατανιάς: Γενική είσοδος 15 ευρώ με ΑΕΚ

Από την Πέμπτη 30 Μαρτίου θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια για τη σπουδαία εντός έδρας αναμέτρηση του Πλατανιά, με αντίπαλο την ΑΕΚ (06/04, 19:30), με την οποία θα ολοκληρωθεί η 27η αγωνιστική της Super League.

Τοπικό Ποδόσφαιρο

 

ΕΠΣΧ: Συλλυπητήριες επιστολές σε Συριγωνάκη, Λουτσέτη

Η ΕΠΣ Χανίων με συλλυπητήριες επιστολές της εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Αθλητισμού Νίκο Συριγωνάκη και στον πρόεδρο της ΕΠΣ Λασιθίου Αγησίλαο Λουτσέτη για τον θάνατο των πατεράδων τους.