Ηράκλειο

 

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την επένδυση Ίτανος Γαία

Το αποτέλεσμα από την έκδοση των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι ότι η Minoan Group μπορεί πλέον να επιταχύνει την ανάπτυξη του Έργου και, μεταξύ άλλων, να συνεχίσει διαπραγματεύσεις για συνεργασίες με hotel operators.

Άλλα αθλήματα

 

Ποδηλασία: 2ος στην αντοχή ο Φαραντάκης, 3ος ο Τζωρτζάκης

Μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην ατομική χρονομέτρηση ακόμα μία διάκριση ήρθε για τον Πολυχρόνη Τζωρτζάκη και τον Τάλω ΑΝΕΚ LINES στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου, που έγινε στην Ξάνθη.

Ρέθυμνο

 

Ρέθυμνο: Βράβευση Λουίτζι Μενγκόλι

Ο Δήμος Ρεθύμνης απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Luigi Mengoli από το Καστενάζο της Ιταλίας για τη συνολική του προσφορά στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό του Ρεθύμνου. 

Ελλάδα

 

Απόστολος Βακάκης: Μετά την τραγωδία μοιράζει την περιουσία στις κόρες του

Πώς ο θάνατος του γιου του Γιώργου άλλαξε τη ζωή του. Το τραγικό δυστύχημα οδηγεί τον πατριάρχη της εταιρείας σε «οικογενειακό διακανονισμό» και αναθεώρηση όσον αφορά στη στάση ζωής που ακολουθεί

Κόσμος

 

Ο δολοφόνος του Ελληνοαμερικανού μετά το όργιο μιλά:Σκότωσα για ένα ψέμα

«Πέταξα τη ζωή μου για ένα ψέμα», λέει από τη φυλακή ο άνθρωπος που έσπευσε να ζητήσει το λόγο από τον υποτιθέμενο βιαστή της κοπέλας του - Επιβεβαίωσε η αστυνομία πως το σεξ ήταν συναινετικό και τώρα εξετάζεται αν θα της απαγγελθούν κατηγορίες

Χανιά

 

Κατασκευή πεζοδρομίων & εργασίες συντήρησης Πάρκου Ειρήνης & Φιλίας

Ολοκληρώθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων η κατασκευή πεζοδρομίων, μήκους 300 μ., για την εξυπηρέτηση των μαθητών του ΕΠΑΛ και του Γυμνασίου Μουρνιών, μέσω της σύνδεσης της οδού Αρπακουλάκηδων με την οδό Αγίας Λαύρας.