Χανιά

 

Επείγουσα ενημέρωση για τα μέλη του συλλόγου επιχειρηματιών εστίασης Χανίων

Τα μέλη του Συλλόγου Εστίασης που θεωρούν ότι θίγονται από τον υπάρχοντα κανονισμό κοινοχρήστων, μπορούν να στείλουν τις προτάσεις τους μέχρι τις 25 Οκτωβρίου 2017 στο e-mail του Συλλόγου

Κόσμος

 

Γιος της δημοσιογράφου: Υπεύθυνη για τη δολοφονία είναι η κυβέρνηση

Ο μεγαλύτερος γιος της Μαλτέζας μπλόγκερ και ερευνήτριας δημοσιογράφου Ντάφνι Καρουάνα Γκαλιζία, η οποία συμμετείχε στις αποκαλύψεις των Panama Papers, καταγγέλλει ότι η μητέρα του δολοφονήθηκε επειδή αποκάλυψε την πολιτική διαφθορά. 

Κόσμος

 

Η Σιέρα Λεόνε βγάζει σε δημοπρασία «το διαμάντι της ειρήνης» 709 καρατίων

Τα έσοδα θα διατεθούν για να χρηματοδοτηθούν έργα που αφορούν την παροχή πόσιμου νερού, την ηλεκτροδότηση, την οικοδόμηση σχολείων και νοσοκομείων και την κατασκευή δρόμων στην περιοχή όπου βρέθηκε

Χανιά

 

"Η μικρή γαλάζια πεταλούδα" παρουσιάζεται στα Χανιά

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων “Άγιος Ιωάννης” προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στην παρουσίαση του βιβλίου “Η μικρή γαλάζια πεταλούδα” της Αγγέλας Μάλμου την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 7.00 μμ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας & Αποκόρωνου.

Χανιά

 

Αγιασμός και ομιλία στην Σχολή συμβουλευτικής γάμου και νέων γονέων (φωτο)

Δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Χαλέπας, όπου η Σχολή συμβουλευτικής γάμου και νέων γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας & Αποκορώνου, ξεκίνησε τις εργασίες της την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου με τον καθιερωμένο Αγιασμό και την εξαιρετική ομιλία από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. Ανδρέα Κονάνο με το επίκαιρο θέμα ” όλα του γάμου δύσκολα”!