«Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ταυτόχρονα με Αθήνα και τις υπόλοιπες Περιφέρεις της χώρας, προχωρά στη διοργάνωση της 16ης Σειράς Κρήτης του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που θα υλοποιηθεί στο Ηράκλειο υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Μέσα από την συνεργασία ΕΕΔΕ και Επιμελητηρίου Ηρακλείου προσφέρεται ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα συμβάλλει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των Επιχειρήσεων του Ηρακλείου και της Κρήτης, μέσα από την επένδυση στη γνώση και το ανθρώπινο δυναμικό.

Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management). Επισημαίνεται δε ότι στα 23 χρόνια λειτουργίας του, έχουν αποφοιτήσει Πανελλαδικά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Λάρισα, Λαμία, Βόλο κ.α.) 3700 στελέχη που ήδη έχουν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.

Η ποιότητα της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στο διεθνή επιχειρησιακό στίβο μια που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα Παγκόσμιο χαρακτήρα.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους Μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Το Πρόγραμμα αναγνωρίζεται και υποστηρίζεται θερμά από τις Κρητικές Επιχειρήσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι πάνω από 70 εταιρίες έχουν εκπαιδεύσει και εκπαιδεύουν στελέχη τους στις δεκαπέντε σειρές Κρήτης του Μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Έναρξη της 16ης Σειράς στο Ηράκλειο: 23 Νοεμβρίου 2012.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο 2014 και τα μαθήματα θα διεξάγονται στα Ελληνικά, δύο διήμερα το μήνα Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00.

Αιτήσεις εγγραφής γίνονται δεκτές έως την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2012.

Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,45% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται 1) στην ΕΕΔΕ Τμ. Κρήτης, κ. Α. Τσιλιγκίρη , Τηλ: 2810 258869 & 263351 , [email protected] , και 2) στο ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μ. Βενιχάκη, Τηλ: 2810 342136 & 302735, [email protected]»