Τα γνωστά προβλήματα με το κολυμβητήριο δεν επιτρέπουν στο Ναυτικό Όμιλο Χανίων να είναι έτοιμος για τα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος. Πέρα από αυτό η χανιώτικη ομάδα καλείται να δώσει δύο ματς σε δύο ημέρες στην Αθήνα, το ένα εκ των οποίων σαν τυπικά γηπεδούχος.
Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει:
Έφτασε η στιγμή για την πρεμιέρα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Τα μεγάλα προβλήματα ωστόσο που αφορούν το κολυμβητήριο Χανίων και την αδυναμία σωστής προετοιμασίας επισκιάζουν αυτό το σπουδαίο γεγονός.
Στο πλαίσιο αυτό, μεγάλος προβληματισμός χαρακτηρίζει τον τεχνικό του Ν.Ο.Χ. ANEK LINES, Μάκη Βολτυράκη, καθώς η ομάδα του καλείται να δώσει τα πρώτα δύο παιχνίδια της σαιζόν απέναντι σε Κέρκυρα και Ολυμπιακό χωρίς ουσιαστικά να είναι προπονημένη! Αν μάλιστα εξέλιπαν τα φιλικά που είχε δώσει για το τουρνουά του Σ.Ε.Δ.Υ., θα λάμβανε μέρος στο πρωτάθλημα χωρίς καμία αγωνιστική δραστηριότητα…
Πρώτος αντίπαλος για τον Ν.Ο.Χ. θα είναι την Πέμπτη (15/11) στις 20.00, η Κέρκυρα, σε έναν αγώνα που θα φιλοξενηθεί στο \”ουδέτερο\” κολυμβητήριο του Π. Φαλήρου ενώ την Παρασκευή (16/11) στις 18.45 θα ακολουθήσει στο κολυμβητήριο Πειραιά, ο Ολυμπιακός.
Η αποστολή των Χανίων περιλαμβάνει στο σύνολό της σχεδόν μικρούς σε ηλικία παίκτες, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, υπάρχει η συμφωνία με τους \”ερυθρόλευκους\” να αγωνιστούν μεταξύ τους οι νεαροί παίκτες, άρα ο Γαλανίδης, ο Βλοντάκης, ο Χαριτάκης και ο Πετρόχειλος θα έχουν συμμετοχή μόνο στον αγώνα με την Κέρκυρα.
Αναλυτικά η αποστολή του Ν.Ο.Χ. ANEK LINES είναι η εξής:
Γαλανίδης, Χαριτάκης, Πετρόχειλος, Βλοντάκης, Σκουμπάκης, Κοκονάς, Σολογάνης, Μαρνελάκης, Μπιτσάκης, Παπασηφάκης, Σαρτζετάκης, Μαζοκοπάκης, Χατζηδάκης, Μυγιάκης και Δασκαλάκης.
Από τα δύο συγκεκριμένα παιχνίδια θα απουσιάσουν ο Μανούσος Βιζυράκης και ο Νίκος Μπατάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook