Η Τρούντι Μάιαν δεν θα ξεχάσει τη στιγμή που βρέθηκε αντιμέτωπη με δύο ληστές, οι οποίοι φορώντας μάσκες και κουκούλες και κρατώντας έναν μπαλτά και ένα μαχαίρι, της ζήτησαν όλα τα χρήματα που είχε στο ταμείο.

Η γυναίκα, από το Ντέβον της Αγγλίας, έφερε αντίρρηση και τότε ο ένας ληστής, της άρπαξε το χέρι και απείλησε να το κόψει με τον μπαλτά!

Η 65χρονη γυναίκα άνοιξε το ταμείο και έδωσε τα χρήματα, αλλά οι ληστές της ζήτησαν και όσα είχε μέσα στο χρηματοκιβώτιο.

Τότε, η Τρούντι, σε μία κίνηση θάρρους, τους είπε ότι θα έπρεπε να περάσουν από το πτώμα της για να πάρουν τα λεφτά. Κατάφερε να πατήσει το κουμπί του συναγερμού κάτω από το ταμείο και οι ληστές το αντιλήφθηκαν. «Πάτησε το συναγερμό», είπε ο ένας στον άλλο. «Πάμε να φύγουμε από εδώ».

Ο άλλος ληστής άφησε το μαχαίρι πάνω στο ταμείο και η ατρόμητη Τρούντι δεν έχασε ευκαιρία: το πήρε και άρχισε να τρέχει πίσω από τους ληστές, οι οποίοι εξαφανίστηκαν.

«Αν ο τύπος με τον μπαλτά γύριζε πίσω, θα είχα τουλάχιστον ένα όπλο να υπερασπιστώ τον εαυτό μου», λέει η Τρούντι και προσθέτει: «Να σκεφθείτε ότι δεν είχα πατήσει καν σωστά το συναγερμό! Η αστυνομία δεν είχε ειδοποιηθεί για το περιστατικό, αλλά οι ληστές φοβήθηκαν και έφυγαν».

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"


newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook