Σοκ στην περιοχή Παπαδάτες στο Αγρίνιο από το διπλό φονικό που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι όταν 65χρονος κάτοικος του χωριού εκτέλεσε ζευγάρι γειτόνων του για μια καμινάδα.

Ο 62χρονος δράστης και τα θύματά του είχαν έντονη λογομαχία για την… καμινάδα του σπιτιού του ζεύγους, που ενοχλούσε τον πρώτο επειδή… ακουμπούσε στον τοίχο του δικού του σπιτιού!

Ο καυγάς «φούντωσε» και ξαφνικά ο 62χρονος άρπαξε το όπλο και πυροβόλησε εν ψυχρώ τους δυο γείτονές του με τους οποίους μάλιστα ήταν και μακρινά ξαδέλφια!

Πρώτα χτύπησε την γυναίκα η οποία σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ μετά σημάδεψε με την καραμπίνα τον 52χρονο που σωριάστηκε αιμόφυρτος και υπέκυψε στα τραύματά του 45΄ λεπτά αργότερα και ενώ δεν είχε φτάσει ακόμη ασθενοφόρο!

Ο δολοφόνος άρπαξε την καραμπίνα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με ένα μοτοποδήλατο, μπροστά στους εμβρόντητους γείτονες που είχαν «παγώσει» από το στυγερό διπλό έγκλημα.

Λίγο πριν τις 16:00 αστυνομικοί της Αστυνομική διεύθυνσης Αιτωλίας συνέλαβαν τον δράστη του μακελειού.

Συμφώνα με πληροφορίες του agriniopress o δράστης κινούνταν στον κεντρικό δρόμο της Μακρυνείας και δεν αποκλείεται να πήγαινε στο διπλανό χωριό της Γαβαλούς , όπου υπάρχει αστυνομικό τμήμα για να παραδοθεί.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook