Η νέα πρωτοβουλία του ΟΤΕ «η επιχείρησή σου.gr», δίνει τη δυνατότητα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, να προωθήσουν την επιχείρησή τους στο Internet, εύκολα, γρήγορα και εντελώς δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο. Σε μια εποχή που η επιχειρηματικότητα φθίνει, περισσότερες από 5.500 επιχειρήσεις έχουν ήδη δημιουργήσει τη δική τους ιστοσελίδα μέσω του www.yourbusiness.gr.

Μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο site www.yourbusiness.gr και μέσω ενός απλού και εύχρηστου εργαλείου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δημιουργήσει το site ή το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής του, επιλέγοντας την ηλεκτρονική διεύθυνση (url/domain) που επιθυμεί. Το site ή το ηλεκτρονικό κατάστημα φιλοξενείται δωρεάν για ένα χρόνο στις ασφαλείς υποδομές του ΟΤΕ, ενώ ο ίδιος αναλαμβάνει τη διαχείριση και την ανανέωση των πληροφοριών με τη συχνότητα που επιθυμεί.

«Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία θέλουμε να δώσουμε σε όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους site στο internet και να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Οι ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης αποτελούν για τον ΟΤΕ βασικά σημεία αναφοράς, σε μια νέα εποχή για τη σχέση μας με τον πελάτη, που συνοψίζεται στη δέσμευσή μας «Μαζί, είμαστε ένα»,», σημειώνει ο Θάνος Φαλάγγας, Διευθυντής Marketing Εταιρικών & Επιχειρησιακών Πελατών Σταθερής & Κινητής Τηλεφωνίας Ομίλου ΟΤΕ.

Η διαδικασία για τη δημιουργία του site γίνεται απλή, μέσω ειδικών video μαθημάτων, που μπορεί ο χρήστης να παρακολουθήσει, σε όλη τη διάρκεια της δημιουργίας ή ανανέωσης του site. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρέχεται online βοήθεια, αλλά και τηλεφωνική υποστήριξη μέσω του 13818.

Επιπλέον, κάποιες επιμέρους δυνατότητες που περιλαμβάνονται είναι:
• η ενημέρωση για την πορεία του site μέσω στατιστικών στοιχείων,
• η προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών μέσω email ή SMS,
• η χρήση social media καθώς και ο σχεδιασμός αφισών και επαγγελματικών καρτών.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δεν απευθύνεται μόνο σε πελάτες ΟΤΕ, αλλά σε όλους τους ενδιαφερόμενους, όπως νέους επιχειρηματίες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook