Στα πράσα έπιασε την άπιστη καθηγήτρια σύζυγό του ένας άνδρας, με την βοήθεια μιας εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνό του, η οποία εντόπισε τα ίχνη του κινητού της μέσω GPS.

Ο λόγος για την 38χρονη Amie Neely η οποία δίδασκε στο χριστιανικό σχολείο του Community Christian Academy στο Port St Lucie της Φλόριντα.

Η καθηγήτρια δεν απατούσε τον σύζυγό της με κάποιον ενήλικα. Δίδασκε τα μυστικά του έρωτα σε έναν 16χρονο μαθητή.

Ο Matthew Neely, σύζυγος της καθηγήτριας δεν μπορούσε να εξηγήσει τις "υπερωρίες" της γυναικάς του και έτσι αποφάσισε να την παρακολουθήσει.

Ο Matthew εντόπισε την σύζυγό του χάρη μιας εφαρμογής του κινητού του, η οποία χρησιμοποιεί το σύστημα GPS.

Σύμφωνα λοιπόν με την ένορκη κατάθεσή του, την έπιασε δυο τετράγωνα πιο κάτω από το σπίτι τους, σε ένα ερημικό πάρκινγκ κοντά στο λιμάνι του St. Lucie να κάνει σεξ με τον μαθητή.

Ο νεαρός, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, σύμφωνα με το WPBF.com πιέστηκε από την 38χρονη και έκανε σεξ μαζί της καθώς αυτή " είχε κρίση ηλικίας".

Ο νεαρός τόνισε ότι είχε για αρκετούς μήνες ερωτική επαφή με την καθηγήτρια και εκτός από τα πάρκινγκ είχε κάνει σεξ ακόμα και στο σπίτι της. Η 38χρονη αφέθηκε ελεύθερη πληρώνοντας εγγύηση 15 χιλιάδων δολαρίων.


news247.gr