Αφού αποδοκίμασαν τον βουλευτή της Ν.Δ Μενέλαο Βλάχβεη, που ήταν και ο μοναδικός από τους επτά Σερραίους βουλευτές που παραβρέθηκε την Κυριακή (11/10) στο μνημόσυνο για τα 810 θύματα της σφαγής της Τριάδας, μέλη της Τ.Ο Σερρών της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στο λιμανάκι της Κερκίνης, όπου ανέλαβαν χρέη … "φύλακα" του υγροβιότοπου, ελέγχοντας Βούλγαρους και Σκοπιανούς ψαράδες.

Ανακοίνωση που εξέδωσε τη Τ.Ο Σερρών, αναφέρει πως : "Εδώ και καιρό δεχόμαστε σωρεία καταγγελιών από τους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, που διαμαρτύρονται για την παρουσία εκατοντάδων Βουλγάρων και Σκοπιανών στη λίμνη, οι οποίοι ψαρεύουν χωρίς άδεια, επιτίθενται σε Έλληνες ψαράδες και έχουν γεμίσει την περιοχή σκουπίδια Σήμερα, κι αφού είχαμε ανακοινώσει ότι θα βρισκόμασταν στη λίμνη, η αστυνομία βρήκε δυνάμεις να στείλει. Ο επικεφαλής μάλιστα μας ανακοίνωσε ότι έδιωξαν όλους τους Βούλγαρους πριν έρθουμε, κάτι που φυσικά δεν ανταποκρινόταν στη πραγματικότητα, αφού όπως μας κατήγγειλαν και οι κάτοικοι της περιοχής, έδιωξαν μόνο όσους ήταν στην αρχή της λίμνης".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, με πρωτοβουλία του Γραμματέα της Τ.Ο. Σερρών, Νικήτα Σιώη, θα υπάρξει εντός των επόμενων ημερών σύσκεψη με την Περιφέρεια και τον Φορέα Διαχείρισης της λίμνης ώστε να βρεθεί άμεσα λύση στο συγκεκριμένο θέμα "Η λίμνη Κερκίνη αποτελεί ένα απ’ τα διαμάντια όχι μόνο του νομού Σερρών, αλλά και της Πατρίδας μας γενικότερα. Δεν θα την αφήσουμε να καταστραφεί από τις ορδές των βαρβάρων και την κρατική αδιαφορία" καταλήγει η ανακοίνωση της Τ.Ο Σερρών της Χρυσής Αυγής.


infoserres.gr