Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε φέτος ο μεγαλύτερος διαγωνισμός ομορφιάς. Σε μια κατάμεστη και ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του  “Dream City”, δεκαεννέα φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εντυπωσίασαν κοινό και κριτές, διεκδικώντας τους τίτλους Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ 2012.

Οικοδέσποινα του διαγωνισμού ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, ωστόσο την παράσταση έκλεψε η Βασιλική Τσιρογιάννη, η οποία αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς 2012.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και πάρα πολύ συγκινημένη. Η βραδιά ήταν φανταστική! Το μόνο άγχος που είχα ήταν δημιουργικό και με βοήθησε να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό» δήλωσε η ίδια μετά τη στέψη της.

Οι πρώην εστεμμένες Εύη Αδάμ και Ευαγγελία Αραβανή καθώς και ο Γιάννης Σπαλιάρας, ήταν ανάμεσα στα ονόματα που αποτελούσαν την κριτική επιτροπή και που συνέβαλαν στην ανάδειξη των φετινών νικητριών.

Από τις μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα και της Κατερίνας Στικούδη που έντυσαν μουσικά το διαγωνισμό και ξεσήκωσαν το κοινό με τις επιτυχίες και τα χορευτικά τους.

Οι νικήτριες των καλλιστείων είναι:

Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς, η Ευτυχία Λαζάρου

Μις Ελλάς 2012, η Αθηνά Πικράκη

Αναπληρωματική Μις Ελλάς είναι η  Χριστίνα Γεωργοπούλου

Μις Γιανγκ 2012,  η Ελένη Κοκκίνου

Αναπληρωματική Mις Γιανγκ, η Φανή Πατουχέα

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook