Ο Δήμος Αγίου Νικολάου ανακοινώνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή στις 16 Νοεμβρίου 2012, επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Το πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:

1) 10.30 π.μ.
Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων - λουλουδιών θα γίνει στο μνημείο της πλατείας Αγίου Νικολάου, στη μνήμη των πεσόντων στο Πολυτεχνείο, από τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, εκπροσώπους μαθητών Λυκείου, Γυμνασίων, Επαγγελματικών Λυκείων, Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης, Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων καθώς και σπουδαστών του ΤΕΙ και της ΑΣΤΕΑΝ του Αγίου Νικολάου και πολιτικών νεολαίων.

Τελετάρχης ορίζεται ο κ. Ξένος Γεώργιος από τη Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου.

Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι ή λουλούδια με ευθύνη δική τους, παρακαλούνται να το δηλώσουν στο Δήμο Αγίου Νικολάου ώστε να αναγγελθούν επισήμως από τον τελετάρχη. Τηλέφωνα επικοινωνίας : 28413 40 110.

2) Εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα Σχολεία του Δήμου στους χώρους τους και στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ.

3) Στη Νεάπολη, στο Σίσι, στην Ελούντα, στην Κριτσά, στο Καλό Χωριό και στον Κρούστα, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στα σχολεία και θα ακολουθήσει κατάθεση λουλουδιών στο Ηρώο του κάθε Δημοτικού Διαμερίσματος.