Μέσα  σε λίγη ώρα, μια ομάδα ανήλικων  τσιγγάνων κατάφερε να αναστατώσει  το Αγρίνιο με τις απανωτές βίαιες επιθέσεις της σε βάρος ενός ποδηλάτη και δυο ανήλικων κοριτσιών με στόχο την κλοπή! Και οι τρεις ανήλικοι, όμως, έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών.

Οι πιτσιρικάδες, που είναι ηλικίας από 14 ως 17 χρόνων, επιτέθηκαν αρχικά σε έναν ποδηλάτη και τον «γκρέμισαν» από το ποδήλατό του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά. Όσο βρισκόταν στο έδαφος, τον περικύκλωσαν και προσπάθησαν να αρπάξουν από τις τσέπες τους χρήματα, κινητό και ό,τι άλλο αξίας είχε, χωρίς όμως να τα καταφέρουν!

Αμέσως  μετά, οι νεαροί κακοποιοί διάλεξαν  πιο ευάλωτα θύματα. Επιτέθηκαν  σε δυο ανήλικα κορίτσια που περπατούσαν αμέριμνα και άρχισαν να τα χτυπούν προσπαθώντας να αρπάξουν τα κινητά τους! Όμως, οι φωνές των θυμάτων οδήγησαν κοντά τους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που είχαν ήδη ειδοποιηθεί από τον ποδηλάτη και οι τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν. Οι αστυνομικοί αναζητούν και τους γονείς τους, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook