Το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων διοργανώνει το καθιερωμένο ανταλλακτικό του παζάρι και αυτή την Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012 11:00 πμ – 3:00 μμ στο 1ο ΕΠΑΛ, στην οδό Κοραή δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Συναλλαγές σε κοινωνικό νόμισμα- ανταλλαγές, παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους, καλή παρέα – διάθεση και συντροφικότητα!!

Παράλληλα, τα μέλη του ΔΑΧ συνεχίζουν να συγκεντρώνουν σχολικά είδη, φάρμακα, ρούχα για συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη αλλά και τρόφιμα για τη στήριξη του έργου της Κοινωνικής Κουζίνας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση \”η τοπική κοινωνία εδώ στα Χανιά, στηρίζει με αμείωτο ρυθμό το Δίκτυο Ανταλλαγών, μέσα από την αθρόα προσέλευση συμπολιτών μας και την ενεργό συμμετοχή των μελών, οπλίζοντας συνεχώς τον καθένα από εμάς με ελπίδα αναδεικνύοντας την ανθρωπιά, ως το κυρίαρχο στοιχείο στη ζωή μας μέσα στους δύσκολους καιρούς που βιώνει καθημερινά η ελληνική κοινωνία.

Μόνιμος στόχος μας παραμένει ένα Δίκτυο μέσα από το οποίο ο κάθε άνθρωπος μπορεί να επιβιώνει με αξιοπρέπεια, προσφέροντας κι εκείνος με τη σειρά του αυτό που μπορεί στο διπλανό του αλλά και την κοινωνία.

Όλοι μαζί χτίζουμε ένα κόσμο χωρίς ανταγωνισμό και φθόνο με ανθρώπους πρόθυμους, αυθεντικούς και συνεργάσιμους.

Ένας κόσμος που όχι απλά είναι εφικτός αλλά και υπαρκτός. Ένας κόσμος όπου η ανθρώπινη εκμετάλλευση για το κέρδος δεν έχει θέση και οι ανθρώπινες σχέσεις αποκτούν εκ νέου νόημα.
Κάποτε βρίσκαμε ασφάλεια στα χρήματα…Τώρα την αντλούμε από φίλους και την κοινωνία.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο http://www.diktyoantallagonxanion.gr ή το γραφείο μας Ελ. Βενιζέλου 37 (που στεγάζεται στο Κέντρο Νοηματικής Γλώσσας)  κάθε Τρίτη και Πέμπτη 10:00 π.μ.-1:00 μμ και 7:00 μμ -9:00 μμ\”

Κανονικά η λειτουργία του ΔΑΧ

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, φαίνεται πως λύθηκαν τα όποια προβλήματα στην λειτουργία του Δικτύου Ανταλλαγών Χανίων, στα οποία είχε αναφερθεί το Flashnews.gr (δείτε εδώ) με πληροφορίες απο την ιστοσελίδα του Δικτύου και απο σχετικά ενημερωτικά mail που εστάλησαν σε μέλη του.

Και αυτό καταγράφεται στα θετικά της προσπάθειας η οποία έχει αγκαλιαστεί απο εκατοντάδες πολίτες καθώς προσφέρει μια πραγματικά εναλλακτική πρόταση για τις συναλλαγές και συννάμα μιαν διαφορετική θεώρηση για την καθημερινότητα όλων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook