Ο γάμος του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον θεωρείται ο πριγκιπικός γάμος του αιώνα και, όπως είναι φυσικό, σύσσωμο το ελληνικό τζετ-σετ περιμένει με αγωνία την πολυπόθητη πρόκληση.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, ελάχιστοι είναι οι Έλληνες οι οποίοι τελικά πήραν το «εισιτήριο» για το πιο πολυσυζητημένο κοσμικό γεγονός των τελευταίων δεκαετιών.

Και φυσικά είναι οι… αναμενόμενοι. Όσοι δηλαδή διατηρούν στενές σχέσεις με τη βασική οικογένεια της Βρετανίας εδώ και πολλά χρόνια. Πρόσκληση έλαβε ο νονός Ουίλιαμ, τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, και η σύζυγός του Άννα-Μαρία, που έχουν δεσμούς με το Μπάκιγχαμ.

Έχουν προσκληθεί επίσης το ζεύγος Θεόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου που είναι στενοί φίλοι του πρίγκιπα Καρόλου, το ζεύγος Σταύρου και Ευγενίας Νιάρχου, καθώς και αρκετά μέλη της οικογένειας Λάτση.

Εκτός από τη Μαριάννα Λάτση, η οποία θα συνοδεύεται από το γιο της Πάρι Κασιδόκωστα, το «παρών» θα δώσουν ο Σπύρος Λάτσης με τη σύζυγό του Ντόροθι. Είναι γνωστό εξάλλου ότι ο «καπετάν Γιάννης, οπ πατριάρχης της οικογένειας, ήταν συχνός επισκέπτης στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και ιδιαίτερα αγαπητός στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook