Πρεμιέρα πρωταθλήματος υπάρχει την Πέμπτη (15/11) για τον Ναυτικό Όμιλος Χανίων στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας πόλο.
Η ενημέρωση του ΝΟΧ:
Ανοίγει απόψε (15/11) η αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το Ναυτικό Όμιλο Χανίων ANEK LINES στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας υδατοσφαίρισης, με το παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα, το οποίο θα ολοκληρώσει κιόλας το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής.  
Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη θα επιδιώξει ν\’ αποσπάσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στους νεοφώτιστους, αν και τα προβλήματα από την ελλιπή προετοιμασία θα μπορούσαν ενδεχομένως να διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο.
Ο τεχνικός του Ν.Ο.Χ. ANEK LINES έχει στη διάθεσή του 15 παίκτες, από τους οποίους μονάχα οι τέσσερις εξ αυτών (Γαλανίδης, Βλοντάκης, Χαριτάκης και Πετρόχειλος) θα επωμιστούν το μεγαλύτερο βάρος να \”κουβαλήσουν\” την ομάδα στις πλάτες τους λόγω της εμπειρίας που διαθέτουν.  
Το παιχνίδι έχει ώρα έναρξης στις 20.00 και θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Π. Φαλήρου, με τυπικά γηπεδούχο την ομάδα της Κέρκυρας. Διαιτητές έχουν οριστεί οι Σταυρίδης και Κουρτίδης.
Η αποστολή του Ν.Ο.Χ.: Γαλανίδης, Χαριτάκης, Πετρόχειλος, Βλοντάκης, Σκουμπάκης, Κοκονάς, Σολογάνης, Μαρνελάκης, Μπιτσάκης, Παπασηφάκης, Σαρτζετάκης, Μαζοκοπάκης, Χατζηδάκης, Μυγιάκης και Δασκαλάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook