Και εκεί που νομίζαμε ότι η Ξένια στη «Ζωή της άλλης» θα κάτσει ήσυχα, αφού ο θάνατος του Στέφανου την κάνει να γίνει πιο ευάλωτη και να κλειστεί στο καβούκι της, μια καινούργια γνωριμία θα την κάνει να ξεχάσει τα παλιά και να ερωτευτεί ξανά…Ή μάλλον να κάνει τον πάμπλουτο Σήφη να την ερωτευτεί τρελά για να μπορέσει να τον κάνει…έρμαιο της και σύμμαχό στα σχέδιά της…Στον αβανταδόρικο ρόλο του Σήφη θα δούμε -εκτός απρόοπτου- σε λίγες εβδομάδες να μπαίνει στη σειρά και να την αναστατώνει τον ηθοποιό Σπύρο Παππά, που τον είχαμε γνωρίσει τηλεοπτικά από το \’\’Μια στιγμή δύο ζωές\’\’.

\"\"Πώς όμως θα δούμε το νέο ήρωα να εισβάλει στην επιτυχημένη σειρά του Mega; Ο Σήφης θα μπει στη σειρά εντελώς ξαφνικά και έτσι ξαφνικά θα γνωριστεί και με την Ξένια σε ένα ακριβό εστιατόριο, όπου εκείνη θα πάει μαζί με τον παραγωγό Φιλίππου. Ο Σήφης είναι ένας τύπος πολύ πλούσιος που ασχολείται με τα καράβια και βγάζει καθημερινά τόσο πολλά χρήματα σε σημείο που δεν ξέρει τι έχει. Ωστόσο, πρόκειται για έναν νέο αυτοδημιούργητο που έχει σεβαστεί τα χρήματα που βγάζει και τα υπολογίζει.

Παρότι, «κολυμπά» στα πλούτη, δεν είναι καθόλου \’\’σνομπ\’\’ και αλαζόνας, είναι καλόκαρδος και θετικός χαρακτήρας, τόσο θετικός που ίσως αυτό του δημιουργήσει στο μέλλον προβλήματα. Λατρεύει το καλό φαγητό και τη διασκέδαση και από εκεί θα πιαστεί η Ξένια και θα αρχίζει το στενό μαρκάρισμα. Ο Σήφης με τον καλόβολο χαρακτήρα του και την έντονη προσωπικότητα του, θα δοθεί γενναιόδωρα στην Ξένια και εκείνη δεν θα μείνει φυσικά ασυγκίνητη από εκείνον και όλα όσα έχει στη διάθεσή του.

TV Zapping

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook