Θέση για το θέμα των απολύσεων στους Ο.Τ.Α. πήρε ο βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, απαντώντας στο χθεσινό ρεπορτάζ του flashnews.gr (δείτε εδώ και εδώ) .
 
Ο κ. Αυγενάκης αναφέρει: 

\’\’Σε απάντηση των χθεσινών σας αναρτήσεων, με τίτλους: «Αυγενάκης κατά Κουράκη…» και «Κουράκης κατά Αυγενάκη…», με αφορμή απόσπασμα από την χθεσινή μου παρουσία στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου «Τώρα» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ…

Σας κάνω γνωστό ότι για περισσότερες λεπτομέρειες και αποσαφήνιση του τι ακριβώς εννοούσα αλλά και το τι πιστεύω βαθιά μέσα μου, χωρίς φυσικά να κατονομάζω κανένα εκ των «Τοπικών Αρχόντων» του τόπου μας, μιας και οι ευθύνες αυτών που αντιμετωπίζουμε είναι διαχρονικές, σας παραπέμπω στα «Συμπεράσματα – Προτάσεις» της ηλεκτρονική μου έκδοσης (e-book) «Δημόσια Διοίκηση Ώρα Μηδέν» http://www.avgenakis.gr/pdf/e-book.pdf όπου παρουσιάζονται ενδελεχώς η Οικονομική, Διοικητική και Υπαλληλική κατάσταση των πρώην Καποδιστριακών Δήμων του Νομού Ηρακλείου και όλων των δημοσίων υπηρεσιών ως μία μικρογραφία της καταστάσεως που επικρατεί σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αυτή την ώρα των μεγάλων αποφάσεων που αφορούν την αναδιάρθρωση του ευρύτερου δημοσίου τομέα, τα συμπεράσματα και οι προτάσεις, είναι τόσο επίκαιρες όσο ποτέ.

Με πρώτη και κύρια προτεραιότητα την Αξιολόγηση και σωστή Αναδιάρθρωση του δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα, με το υπάρχων προσωπικό.

Σημείωση, η έκδοση και παρουσίαση του e-book «Δημόσια Διοίκηση Ώρα Μηδέν» πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2010.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.\’\’

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook