Δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα εν όψει Πανιωνίου ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ο προπονητής του Πλατανιά καταστρώνει τα σχέδια του για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου (17/11) έχοντας ξανά στη διάθεσή του τον Πέτρο Κανακούδη, που εξέτισε την τιμωρία του απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα από την Τετάρτη (14/11) συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και ο Ηλίας Αναστασάκος, ενώ χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε και η πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (15/11) στο Μάλεμε, η οποία έγινε υπό βροχή.

Ο Γιάννης Ποτουρίδης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης μετά το ματς με την Εθνική Ελπίδων, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νικηφόρος Τσοντάκης.

Η ενημέρωση του Πλατανιά:

"Υπό βροχή διεξήχθη η σημερινή πρωινή προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά, στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε.
Ο Γιάννης Ποτουρίδης επέστρεψε, μετά το φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Ελπίδων στο Άργος κόντρα στην Αυστρία, και πραγματοποίησε αποθεραπεία.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νικηφόρος Τσοντάκης, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί, για προληπτικούς λόγους.
Ο Γιάννης Χατζηνικολάου και οι συνεργάτες του, Δημήτρης Μούτας, Σάκης Παντελίδης και Γιώργος Μουντάκης, είχαν στη διάθεσή τους όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά.
Σημειώνεται ότι η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11.30 το πρωί.
Αμέσως μετά, ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα ανακοινώσει την αποστολή για τον μεθαυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο, η οποία θα αναχωρήσει αργά το μεσημέρι, αεροπορικώς, από τα Χανιά για την Αθήνα."


Λευτέρης Αντωνακάκης