Ανάμεσα στα θύματα της παλαιστινιακής πλευράς από την ισραηλινή επίθεση, συγκαταλέγεται και ο γιος του δημοσιογράφου του αραβικού BBC Jihad Masharawi.

Ο δημοσιογράφος πήρε στην αγκαλιά του το άψυχο κορμί του παιδιού του και βγήκε κλαίγοντας στους δρόμους της Γάζας.

Ο μόλις έντεκα μηνών Omar βρήκε το θάνατο μέσα στο σπίτι της οικογένειας κατά τη διάρκεια των επιθέσεων, που έγιναν την Τετάρτη.

Ο δημοσιογράφος του BBC περπατώντας στους δρόμους της Γάζας φώναζε \”τι έκανε ο γιος μου για να πεθάνει κατ\’ αυτόν τον τρόπο;\”.

Οι νεκροί στη Γάζα έχουν ήδη φτάσει τους δεκατρείς. Ανάμεσά τους, εννέα πολίτες και τρεις μαχητές. Σύμφωνα με τον Παλαιστίνιο εκπρόσωπο στον ΟΗΕ, Ριγιάντ Μανσούρ, ο απολογισμός θα αυξηθεί.

Τρεις Iσραηλινοί πολίτες – δύο γυναίκες και ένας άνδρας- σκοτώθηκαν την Πέμπτη, όταν ρουκέτα έπληξε τετραώροφη πολυκατοικία στην πόλη Κιριάτ Μαλάσι, στο νότιο Ισραήλ, ανακοίνωσε η αστυνομία. Αρκετοί είναι οι τραυματίες, μεταξύ τους ένα βρέφος οκτώ μηνών.

Ισραηλινά αεροσκάφη έριξαν φυλλάδια στη Λωρίδα της Γάζας καλώντας τους πολίτες, \”για την ασφάλειά τους,να παραμείνουν μακριά από εγκαταστάσεις των ένοπλων παλαιστινιακών οργανώσεων\”.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook