Με οδηγό τον Αντώνη Βλοντάκη ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών.
Ο σπουδαίος Χανιώτης φουνταριστός έκανε τη διαφορά στο κολυμβητήριο του Π. Φαλήρου με τα 3 γκολ που πέτυχε, βοηθώντας τον ΝΟΧ να ξεπεράσει το εμπόδιο της μαχητικής Κέρκυρας.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και βρήκε ισόπαλες τις δυο ομάδες, αλλά οι αθλητές του Μάκη Βολτυράκη έδειξαν καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια και με επιμέρους σκορ 4-2 πήραν την νίκη, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική.
Ο Ν.Ο. Χανίων αντιμετωπίζει πλέον τον Ολυμπιακό την Παρασκευή (16/11) με τον τεχνικό της ομάδας να δίνει χρόνο συμμετοχής στους \”μικρούς\”, που τα πήγαν αρκετά καλά και κόντρα στην Κέρκυρα.
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 2-2, 1-2, 1-2.
ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Μίλαν Τζόρτζεβιτς): Γαλανόπουλος, Γαλανός 2, Μεζίλης 1, Μίσκοβιτς, Παυλίδης, Καλούδης, Ζάρκα, Βογιατζόιγλου 3, Τριβιζάς, Αποσκίτης, Κραουνάκης, Παπασπυρόπουλος, Κουλούρης.
Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Κοκώνας, Σαρτζετάκης 1, Δασκαλάκης, Μπιτσάκης, Χατζηδάκης, Πετρόχειλος 1, Χαριτάκης 1, Σκουπάκης, Παπασηφάκης, Βλοντάκης 3, Μαζοκοπάκης 1, Σολαγάνης 1, Μιγιάκης.
Διαιτητές: Σταυρίδης, Κουρτίδης

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook