Νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κατά τόπους, περιμένουμε την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς και στα ορεινά από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και στο Λιβυκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι και κατά περιόδους τοπικά ισχυροί.

ΧΑΝΙΑ
Βροχή προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 17/11, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Βροχερός θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με εκδήλωση καταιγίδας, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 17/11, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας, με την θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 17/11, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Ασθενής βροχή προβλέπεται για την Ιεράπετρα σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με καταιγίδα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 17/11, αναμένονται ίδιες καιρικές συνθήκες με βροχές και ίσως καταιγίδες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook