Την ευκαιρία να «μετρήσει» τις δυνάμεις του και να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται θα έχει ο Ναυτικός Όμιλος Χανιών και το τμήμα του κανόε καγιάκ που θα λάβει μέρος στον διασυλλογικό αγώνα που θα γίνει στον Πόρο το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Μαρτίου. Διοργανωτής της εκδήλωσης θα είναι ο Ν.Ο. Πόρου Τροιζηνίας.

 

Ο προπονητής κανόε καγιάκ του Ν.Ο.Χ., Μανόλης Αγγελάκης θα μπορέσει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι αθλητές του έχοντας στην διάθεσή του 21 που θα έχουν την ευκαιρία για δράση.  

Όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ομίλου:

«πρόκειται για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Θέλουμε να δούμε πού βρισκόμαστε, αλλά και για να το γενικέψω, να διαπιστώσουμε όλοι σε τι κατάσταση είναι πλέον το… άθλημα. Κακά τα ψέματα, τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα σε ό,τι αφορά το οικονομικό και η κατάσταση που επικρατεί δεν θα μπορούσε να μην επηρεάζει και το καγιάκ».

 

 

Η αποστολή του Ν.Ο. Χανίων που αναχωρεί το βράδυ της Παρασκευής (25/3) με την ΑΝΕΚ LINES, είναι η εξής: Αναγνωστόπουλος, Μπερτσουλάκη Γ.,  Μπερτσουλάκη Α., Σηφάκη Β., Σηφάκη Κ., Σηφάκης Χ., Γέρου, Αλειφέρη, Σαράντου, Δημητρουλάκη, Ζουλάκη, Κοντάκος, Γενεράκης Ι., Παπασταματάκης, Γενερακη Ε., Καρακατσάνη, Σκαραντωνάκη, Μαρκαντωνάκης Π., Μαρκαντωνάκης Α., Μελεμένης και Κουτσοποδιώτης.  

Αρωγός του τμήματος και για το 2011 είναι η μεγάλη Ναυτιλιακή εταιρεία ANEK LINES.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook