Τελευταία ενημέρωση: 22:15

Σε αναβρασμό βρίσκεται η Ιεράπετρα μετά την είδηση της φρικτής δολοφονίας ενός 64χρονου ο οποίος βρέθηκε νεκρός με μια σακούλα τυλιγμένη στο κεφάλι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει συλληφθεί ένας 26χρονος Πακιστανός ως υπαίτιος για το στυγερό έγκλημα.

Ο άτυχος άντρας, σύμφωνα με πληροφορίες,  είχε διαπληκτιστεί το πρωί με τον 26χρονο εργάτη που είχε στη δούλεψη του.

Ο 26χρονος φέρεται να ζητούσε τα δεδουλευμένα του και ήταν ο τελευταίος που είδε τον άτυχο άνδρα μέχρι τη στιγμή που τον εντόπισε νεκρό ο γιος του, με μια σακούλα τυλιγμένη στο κεφάλι.

Από την πρώτη στιγμή, η αστυνομία έστρεψε τις έρευνες στον Πακιστανό ενώ αποτροπιασμό προκαλούν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο που το θύμα δολοφονήθηκε.

Ο δράστης πριν βάλει στο θύμα τη σακούλα στο κεφάλι -την οποία έδεσε με κορδόνι γύρω από το λαιμό του- τον χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο ενώ τον βασάνισε, βγάζοντάς του τρία δόντια!

Ανεπιβεβαίωτες επίσης πληροφορίες θέλουν το αλλοδαπό να έχει ομολογήσει την πράξη του.

Συγκεντρωμένοι έξω από το αστυνομικό τμήμα Ιεράπετρας εξαγριωμένοι πολίτες

Από νωρίς το απόγευμα πολίτες έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας όπου σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη προσαχθεί άτομα.

Στην περιοχή επικρατεί αναβρασμός και οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν μέσα σε δύσκολες συνθήκες να εξιχνιάσουν την υποθεση.

Εν τω μεταξύ για άγρια δολοφονία από λαθρομετανάστες κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή που σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής

\”Ο άτυχος Έλληνας πατέρας 3 παιδιών βρέθηκε σφαγμένος στο θερμοκήπιο του και χτυπημένος με πέτρα στο κεφάλι. Τα δόντια του βρέθηκαν 3 μέτρα μακρυά από το άψυχο σώμα του. Ήταν τέτοια η μανία των δραστών όπου του τύλιξαν το κεφάλι με πλαστική σακούλα πριν τον αποτελειώσουν… Ήδη υπάρχουν πολλές προσαγωγές λαθρομεταναστών αλλά και ενός από τους φερόμενους ως δράστες ο οποίος συνελήφθη στο ΚΤΕΛ την ώρα που προσπαθούσε να φύγει από την πόλη της Ιεράπετρας. Αυτή την ώρα επικρατεί μεγάλη ένταση στην πόλη και οι κάτοικοι ετοιμάζονται να παραστούν έξω από το αστυνομικό μέγαρο για να διαμαρτυρηθούν. Η Τ.Ο Ιεράπετρας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παρακολουθεί τις εξελίξεις και εύχεται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος\”.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να φτάσουν στο νησί μέλη της Χρυσής αυγής προκειμένου να μεταβούν στην Ιεράπετρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook