Αισιόδοξα μηνύματα για την ένταξη στο ΕΣΠΑ της επέκτασης του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, προέκυψαν κατά τη σημερινή ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, προκειμένου να εξεταστούν τα τελευταία εμπόδια ωρίμανσης του μεγάλου και σημαντικού αυτού έργου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν στελέχη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής, των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας, της Διοίκησης του Νοσοκομείου, της Αρχαιολογίας και μελετητές.

Στη διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκαν το ακριβές χρονοδιάγραμμα του έργου σε σχέση με την καταληκτήρια προθεσμία του ΕΣΠΑ, η ρεαλιστικότητα του προϋπολογισμού, οι Περιβαλλοντικοί Όροι και η θέση της Αρχαιολογίας.

Το συγκεκριμένο έργο που θα ενισχύσει τις υποδομές υγείας του νησιού έχει απασχολήσει τα μέγιστα τόσο τον κ. Αρναουτάκη όσο και την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή, όπου έχει κατατεθεί ο φάκελος για αξιοποίηση, που αγωνιούν και εργάζονται για την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ, υπό τις καλύτερες συνθήκες και προοπτικές για την ολοκλήρωσή του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook