Σε νέα μεγάλη έκτακτη διανομή τροφίμων προς τους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου, προχώρησε σήμερα το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Κρήτης. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, μοίρασε συνολικά 1000 τσάντες με τρόφιμα πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν άμεσα στους Δήμους του Ρεθύμνου.

Η δράση αυτή, εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται από την Περιφέρεια Κρήτης, να στηριχθούν οι πλέον ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, στο νησί μας. Στην σημερινή δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία, η δημιουργία ενός δίκτυ προστασίας για αυτές τις ομάδες, είναι απολύτως απαραίτητη.

Στις δηλώσεις της, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Θεανώ Βρέντζου – Σκορδαλάκη, ανέφερε ότι σήμερα σε ολόκληρη την Κρήτη λόγω της κρίσης υπολογίζεται ότι 4.500 με 5.000 οικογένειες χρίζουν την βοήθεια του Κοινωνικού Παντοπωλείου :

Οι χιλιάδες συνάνθρωποι μας που στις ημέρες μας ζουν τις βαριές συνέπειες της οικονομικής κρίσης, βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής μας. Έτσι παρεμβαίνουμε για άλλη μια φορά για να βοηθήσουμε με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης υπογράμμισε η αντιπεριφερειάρχης και προσέθεσε: Η προσπάθεια μας αυτή θα είναι διαρκής με γνώμονα πάντοτε την ενίσχυση των πιο αδύναμων ομάδων του πληθυσμού.

Η παρεμβατικότητα του Κοινωνικού Παντοπωλείου λόγω της διογκωμένης κρίσης θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη το επόμενο διάστημα. Θα ήθελα επίσης, για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω όλες τις επιχειρήσεις του νησιού μας που μας στηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια.

Αρωγοί σε αυτή την έκτακτη διανομή τροφίμων της Περιφέρειας Κρήτης, είναι οι παρακάτω επιχειρήσεις:

1. ΒΟΘΥΛΙΑ Α.Ε.

2. Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκη

3. 3Ε Coca Cola Ελλάδος Α.Β.Ε.Ε.

4. Τράπεζα Κύπρου

5. ΜΑΚΡΟ – Cash n Carry Hellas

6. ΕΝΑ – Food Cash n Carry

7. ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ Α.Ε.Β.Ε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook