Με την ημερίδα του Σαββάτου (17/11) ξεκινάει η νέα περίοδος για τα προαγωνιστικά τμήματα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.
Η σχετική ενημέρωση από τον ΝΟΧ αναφέρει:
Μία πρώτη ευκαιρία να εξετάσουν την αγωνιστική τους κατάσταση θα έχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες κολύμβησης των προαγωνιστικών κατηγοριών (10-12 ετών) στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στην πισίνα 25μ. του κολυμβητηρίου Χανίων.
Πρόκειται για αγώνες, στην ουσία ανεπίσημους καθώς δε φέρουν την σφραγίδα της Π.Ε.Κ.Υ.ΚΡ., αλλά και οι οποίοι δίνουν τη δυνατότητα στο Ναυτικό Όμιλο Χανίων, στον Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου και στον Γ.Α.Σ. Ρεθύμνου να πραγματοποιήσουν το πρώτο τους τεστ ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που ακολουθούν.
Εκτός των προαγωνιστικών κατηγοριών, θα πάρουν μέρος και ακόμα μικρότερα παιδιά, ηλικίας 8 και 9 ετών, όπου ειδικά για τα 8αράκια θα είναι η πρώτη τους εμπειρία.
Με αφορμή την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το άθλημα της κολύμβησης, οι δύο έφοροι του τμήματος του Ν.Ο.Χ., Μανόλης Ντουσάκης και Στέφανος Καβαλιεράκης  εκφράζουν την ευχή για καλή αγωνιστική περίοδο με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.
Σημειώνουν μάλιστα ότι θα προσπαθήσουν, στο βαθμό που τους επιτρέπεται, να προσφέρουν κίνητρα στα παιδιά με τη διοργάνωση αγώνων αλλά και εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της σαιζόν, με το στόχο να είναι ν\’ αποκτήσουν εμπειρίες και να αγαπήσουν το άθλημα, ειδικά από τη στιγμή που η 50άρα πισίνα είναι κλειστή και δυσκολεύει το έργο τους.
Αναλυτικά τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στην ημερίδα που έχει ώρα έναρξης στις 17.00 είναι τα εξής:
8 ετών
Σταματάκης, Νικολαΐδης, Τσάλτας, Γιάννης Τζουγκράκης, Χαβρές, Ευτύχης Καππής, Μέντης, Νικολακάκη, Μαραγκουδάκη, Ανδρεαδάκη, Μήτρου, Γεωργία Μαρινάκη, Στελλίνα Μαρινάκη, Μαλεκάκη, Κόρακα.
9 ετών
Τσίγκος, Ριτζάκης, Ξεκουκουλωτάκης, Πέτρος Πετράκης, Καυκαλάς, Μαστραντωνάκης, Δεληογλάνη, Ντεγιαννάκη, Παπαδεράκη, Ανδρεάδη, Αληπράντη, Βαμιανάκη, Περράκη.
10 ετών
Διακολουκάς, Στέλιος Καππής, Κάχρης, Γιώργος Πετράκης, Τερζούδης, Φαντριδάκης, Θεοδοσάκη, Λεβεντάκη, Ματζοράκη, Νταουντάκη, Περβολαράκη, Πισσαδάκη.
11 ετών
Δημουλιός, Τάσος Μαρινάκης, Μιχαηλίδης, Χαλκιαδάκης-Βομβολάκης, Δρουμπάκη, Καζάση, Κοπάση, Λαμπαρδάκη, Λεδάκη, Λελεδάκη, Νίκη Πετράκη.
12 ετών
Κολοκοτρώνης, Παπαδόπουλος, Παπαστάμος, Στέλιος Τζουγκράκης, Χατζησωτηράκης, Ζγκουρού, Αντωνία Πετράκη, Χρυσή Πετράκη, Πλοκαμάκη.
 
Να σημειωθεί ότι προπονητές στο προαγωνιστικό τμήμα κολύμβησης είναι ο Αποστόλης Γεωργιάδης και ο Αντώνης Καλογεράκης ενώ για τα παιδιά 8-9 ετών, υπεύθυνος είναι ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας του Ν.Ο. Χανίων, Κώστας Τζιλιβάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook