Τελευταία ενημέρωση: 21:40

Δύο σοβαρά τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν μέσα σε λιγότερο από μια ώρα στα Χανιά με αποτέλεσμα να οδηγηθούν συνολικά πέντε άτομα στο Νοσοκομείο, τα δύο εξ\’αυτών σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο τροχαίο εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, στο Κολυμπάρι όταν ένα δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δύο αδελφές, 22 και 23 ετών, ξέφυγε της πορείας του και \”καρφώθηκε\” σε λεωφορείο.

Από τη σύγκρουση που ήταν σφοδρή οι δύο κοπέλες τραυματίστηκαν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τις μετέφερε στο Νοσοκομείο, με την 22χρονη να ειναι σοβαρότερα καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα.

Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε στις 18:30 το απόγευμα στην Νέα θνική οδό Χανίων, στον κόμβο στα Νοπήγια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι ένα ανήλικο κορίτσι 8 ετών και να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε όταν ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε προπορευόμενο όχημα, κατά πάσα πιθανότητα λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, με συνέπεια τα τραυματιστούν τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους και το κοριτσάκι, το οποίο μάλιστα είχε εγκλωβιστεί στο όχημα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις καθώς και η Πυροσβεστική όπου απεγκλώβισε την ανήλικη.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την 8χρονη τραυματισμένη στο κεφάλι και σε σοβαρή κατάσταση τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων.

Λίγο αργότερα ωστόσο και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της αποφασίστηκε η διακομιδή της στο ΠΑΓΝΗ όπου θα δώσει μάχη για τη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιδρύματος.

Επίσης το ΕΚΑΒ μετέφερε στο Νοσοκομείο μια 21χρονη ενώ ένα ακόμη άτομο μεταφέρθηκε με περιπολικό στο Κέντρο Υγείας Κισάμου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook