Ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους φορείς και κατοίκους του Δήμου Χανίων, την Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 12:30 μμ,να συγκεντρωθούν στον χώρο του παλιού νοσοκομείου Χανίων όπου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση σχετικά με τις καθυστερήσεις και τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν αιφνιδίως, με κίνδυνο την πιθανή ματαίωση του έργου, το οποίο έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ .με προϋπολογισμό 4,5 εκ ευρώ, απήυθυνε ο Δήμαρχος Χανίων κ.Μανώλης Σκουλάκης.

Επίσης στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε σε αδικαιολόγητες καθυστερήσεις καθώς και σε περίεργες συμπτώσεις, που πλέον όπως ανέφερε αρχίζουν να τον προβληματίζουν.

Ερωτηματικά επίσης προξενεί και η ερώτηση του Βουλευτή της ΝΔ κα πρώην Δημάρχου Κ. Βιρβιδάκη στις 22 Οκτωβρίου με θέμα το παλαιό νοσοκομείο και δημοσιοποίησή της την 14/11/2012, ενώ για το ίδιο θέμα είχε λάβει απαντήσεις με επιστολή από το Δήμο Χανίων και τον αρμόδιο Αντιδημάρχο κ Ξυνίδη.

Μάλιστα ο δήμαρχος Χανίων έθεσε το ακόλουθο ερώτημα: ¨Δεν γνωρίζω αν οι πρωτοβουλίες και παραπάνω ενέργειες έχουν ως στόχο την προώθηση ζητημάτων του Δήμου Χανίων ή την ματαίωση τους.\”

Τέλος δήλωσε ότι θα προχωρήσει στο έργο κατεδάφισης του παλαιού Νοσοκομείου έστω και με ιδίους πόρους του Δήμου Χανίων, γιατί αυτό αποτελεί αίτημα της Χανιώτικης κοινωνίας.

Υπενθυμίζεται πως παράλληλα με την κατεδάφιση έχει αποφασιστεί να δημιουργηθεί – πέραν του χώρου πρασίνου – ένα Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, το οποίο θα προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες και στο Νοσοκομείο Χανίων καθώς θα αποσυμφορηθούν τα εξωτερικά του ιατρεία απο τους κατοίκους των Χανίων οι οποίοι θα μπορούν να εξυπηρετούνται απο το Κέντρο Υγείας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook