Ένα πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένας υπάλληλος της ΔΕΗ Ηρακλείου, για να εκδικηθεί γυναίκα που παραπονέθηκε ότι καθυστέρησαν να της επανασυνδέσουν το ρεύμα.

Η κ. Ευγενία Μακριδάκη, ισχυρίζεται ότι υπάλληλος ξήλωσε και πήρε το ρολόι της ΔΕΗ από το σπίτι της και της ανακοίνωσε ότι θα της το επιστρέψει μετά το εορταστικό τριήμερο.

Η ιστορία, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει η ίδια ξεκίνησε από έναν απλήρωτο λογαριασμό, για τον οποίο είχε ζητήσει διακανονισμό καθώς δεν ήταν σε θέση για την εξόφλησή του.

Οι υπάλληλοι στο υποκατάστημα Ηρακλείου αρνήθηκαν και τότε ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία διακοπής ρεύματος καθώς επίσης και το ξήλωμα του ρολογιού. Μάλιστα, επειδή το ρολόι βρίσκονταν σε εσωτερικό χώρο από την εξωτερική πόρτα του σπιτιού, η γυναίκα κατηγορήθηκε για ρευματοκλοπή.

Η κ. Μακριδάκη, προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της απέναντι στην Δημόσια Επιχείρηση, δανείστηκε 2000 ευρώ για να αποπληρώσει το λογαριασμό αλλά και τα έξοδα επανασύνδεσης του ρεύματος και των εργασιών για τη επανατοπεθέτηση του ρολογιού.

Προσερχόμενη στη ΔΕΗ, ωστόσο διαμαρτυρήθηκε έντονα γιατί ενώ η ίδια έδωσε αγώνα για να βρει τα χρήματα που απαιτούνταν, η υπηρεσία καθυστερεί να επαναφέρει τη παροχή ρεύματος.

Τότε ο υπάλληλος που είχε ξηλώσει το ρολόι του ρεύματος, σύμφωνα με την καταγγέλουσα, το πήρε μαζί του ως τιμωρία, και είπε ότι μετά το πέρας του εορταστικού τριημέρου της 25ης Μαρτίου, που θα επιστρέψει στα καθήκοντά του, θα τακτοποιήσει και την εκκρεμότητα με την κ. Μακριδάκη.

Έτσι παρόλο που πλέον το χρέος έχει αποπληρωθεί η καταγγέλουσα εξακολουθεί να μην έχει ρεύμα γιατί εκνεύρισε τον υπάλληλο της υπηρεσίας.