Το 2010 ψηφίσθηκε ως η πιο σέξι και επιθυμητή γυναίκα σ\’ ολόκληρο τον πλανήτη. Κι όχι άδικα. Η Μπρούκλυν Ντέκερ με αναλογίες 85-61-87 αποτελεί σήμερα το πιο hot πρόσωπο στην αμερικανική σόουμπιζ.

Ένας από τους πιο εκρηκτικούς \”αγγέλους\” της Victoria ΄s Secret έχει γίνει εξώφυλλο στο τεύχος του Sports Illustrated που έχει πουλήσει τα περισσότερα αντίτυπα τα τελευταία χρόνια.

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο, τον περασμένο Απρίλιο, παντρεύτηκε τον τενίστα Αντι Ρόντικ και φέτος έπαιξε στην ταινία \”Νύφη προς ενοικίαση\” (Just go with it) στο πλευρό του Ανταμ Σάντλερ και της Τζένιφερ Ανιστον κλέβοντας τις εντυπώσεις με το αργό νωχελικό της περπάτημα φορώντας αποκλειστικά και μόνο ένα μικροσκοπικά κίτρινο μπικίνι.

\"\"

Δείτε trailer της ταινίας:

 

Το σώμα της άλλωστε, με το μπικίνι είναι αυτό που \”κοσμεί\” κυριολεκτικά την αφίσσα της ρομαντικής κομεντί αφήνοντας σε ρόλο…κομπάρσου την πρωταγωνίστρια Τζένιφερ Ανιστον.

 Όσο για τις διατροφικές της συνήθειες. Δηλώνει φανατική πολέμιος της δίαιτας και λάτρης της πεζοπορία και της σοκολάτας!

Δείτε video από τη φωτογράφισή της για το τεύχος μαγιό του Sports Illustrated 2010:


real

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook