Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου ξεκινάει η διάθεση εισιτηρίων για το παιχνίδι του Πλατανιά με τον Παναθηναϊκό.
Όπως διευκρινίζει η χανιώτικη ΠΑΕ την ημέρα εκείνη θα υπάρχει πώληση μόνο στους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι με την Κέρκυρα και έχουν κρατήσει το απόκομμα του εισιτηρίου.
Ο Πλατανιάς δεν πρόκειται να παραχωρήσει εισιτήρια σε φιλάθλους του Παναθηναϊκού αλλά αναμένεται να υπάρχει έντονη εκπροσώπηση φίλων των \”πρασίνων\” από τα Χανιά και την υπόλοιπη Κρήτη.
Η ανακοίνωση του Πλατανιά για τη διάθεση εισιτηρίων αναφέρει:
\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στις 25 Νοεμβρίου, θα ξεκινήσει την Τρίτη 20 Νοεμβρίου.

Τη συγκεκριμένη ημέρα, πώληση εισιτηρίων θα γίνεται ΜΟΝΟ στους φιλάθλους, οι οποίοι παρακολούθησαν τον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Κέρκυρα, οι οποίοι θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο ΜΟΝΟ αν προσκομίσουν το απόκομμα του εισιτηρίου από τον αγώνα με την Κέρκυρα.

Για την αποφυγή παρεξηγήσεων διευκρινίζεται ότι, λόγω αυξημένων συμβατικών υποχρεώσεων της Π.Α.Ε. Πλατανιάς στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τα εισιτήρια που θα μπορούν να προμηθευτούν όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα με την Κέρκυρα δεν θα είναι στις ίδιες θέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η Π.Α.Ε. Πλατανιάς είχε ανακοινώσει  ότι οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα με την Κέρκυρα θα έχουν προτεραιότητα στην απόκτηση εισιτηρίου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα με την Κέρκυρα, αλλά και κατά τη διάρκειά του, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων.

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, πώληση εισιτηρίων θα γίνεται σε όλους ανεξαιρέτως τους φιλάθλους, με σειρά προτεραιότητας.

Σημειώνεται ότι η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από το Ενημερωτικό Περίπτερο του Δήμου Χανίων στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, από τις 10 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι.

ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρες 1 και 2: 25 ευρώ.

Θύρες 3 και 4: 20 ευρώ.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook