Πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, περιμένουμε τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012, ενώ από αργά το βράδυ ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση με τοπικά έντονα φαινόμενα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 16 έως 22 βαθμούς και στα ορεινά από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και στο Λιβυκό θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και από το βράδυ στα δυτικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

ΧΑΝΙΑ
Ασθενής βροχή προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 20/11, προβλέπεται ασθενής βροχή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 20/11, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 20/11, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Συννεφιά προβλέπεται για την Ιεράπετρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 20/11, προβλέπονται βροχές ή και καταιγίδα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 4 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook