Άναψαν τα αίματα χθες το βράδυ στο Ζαρό του δήμου Φαιστού. Η κόντρα η οποία σε πολλές περιπτώσεις εξελίσσεται σε χειροδικία και πράξεις βίας μεταφέρεται και στην περιφέρεια εκτός των μεγάλων πόλεων.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες , μία ομάδα αντιεξουσιαστών πιάστηκε χθες στα χέρια με μέλη της Χρυσής Αυγής την ώρα που οι πρώτοι προχωρούσαν σε αφισοκόλληση.

Κουβέντα στην κουβέντα ο καυγάς άναψε με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο Κέντρο Υγείας δύο άτομα, τα οποία αργότερα μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ.

Να σημειωθεί πως στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής Κρήτης (http://xa-kriti.blogspot.gr/) αναρτήθηκε το εξής ειρωνικό κείμενο για το θέμα :

\’\’Με επιτυχία έληξε πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυριακάτικη αφισοκόλληση από αντεξουσιαστές κοινωνικούς αγωνιστές, ενάντια στο νεοναζιστικό μόρφωμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Ζαρό Δ. Φαιστού του Ν. Ηρακλείου. Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με τα μέλη του Τοπικού Πυρήνα της Χρυσής Αυγής, τα οποία πείστηκαν από τα ουσιώδη επιχειρήματα των αντεξουσιαστών να μη χρησιμοποιούν τοπικά πλέον το μαίανδρο ως σύμβολο, διότι μοιάζει με αγκυλωτό σταυρό, που ξυπνά τραγικές μνήμες στο λαό της Κρήτης και να τον αντικαταστήσουν με την παραδοσιακή κρητική κτηνοτροφική κατσούνα (ή πατερίτσα), η οποία στο εξής θα ξυπνά αλησμόνητες μνήμες στους αντεξουσιαστές από την ενημερωτική τους επίσκεψη στο Ζαρό.\’\’

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook