Το Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Σήφη Αναστασάκη επισκέφθηκε σήμερα ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λασιθίου κ. Κωστής Δερμιτζάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον βουλευτή για τα έργα του Δήμου που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ιεράπετρας στην προσπάθεια να ωριμάσει και να υλοποιήσει δράσεις και έργα, εξαιτίας της κρατικής γραφειοκρατίας.

«Επιδίωξη είναι να υπάρχει μια καλή συνεργασία, ώστε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα και είχαμε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Προσδοκούμε τη βοήθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και θα έχουμε τακτικές συναντήσεις για την πρόοδο και ανάπτυξη της περιοχής», δήλωσε ο κ. Αναστασάκης.

Από την πλευρά του ο κ. Δερμιτζάκης επεσήμανε τα προβλήματα που προκαλεί η γραφειοκρατία και σημείωσε ότι θα υπάρχει κοινή προσπάθεια για την επίλυση ζητημάτων που αφορούν τα έργα της περιοχής.

«Θα προσπαθήσουμε πιέζοντας τις υπηρεσίες να προχωρήσουν πιο γρήγορα τις διαδικασίες. Θα συνεχιστεί η προσπάθεια και η συνεργασία για να αποκομίσουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα», ανέφερε, σημειώνοντας παράλληλα πως θα υπάρχουν τακτικές συναντήσεις στην Ιεράπετρα και την Αθήνα για το σκοπό αυτό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook