“Τα άκουσε” για τα καλά η βουλευτής Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ Τόνια Αντωνίου στη χθεσινή συνάντηση των μελών των Επιτροπών Αγώνα Ενάντια στα Διόδια του Νομού Φθιώτιδας που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία.

Η… διδακτική της παρότρυνση για δημιουργία κινημάτων πολιτών από κάτω, προκάλεσε τη οργισμένη αντίδραση των πολιτών που θυμήθηκαν ότι η κ. Αντωνίου είχε ψηφίσει ως βουλευτής αντιπολίτευσης τις συμβάσεις, αλλά και το μνημόνιο ως κυβέρνηση.

«Το θέμα είναι ότι τα ψηφίσατε, τι μας λέτε τώρα;» φώναξε ένας εκ των παρευρισκομένων.

«Γιαούρτι θέλετε», «Έξω, έξω, δεν σας θέλουμε», «Είστε υπάλληλοι των τραπεζών, εμείς δεν πουλιόμαστε», ήταν μερικά απ’ αυτά που άκουσε η κ. Αντωνίου.

«Αντιλαμβάνομαι την αγανάκτησή σας. Είμαι εδώ για να ακούσω τις απόψεις σας», συνέχισε η βουλευτής σε κλίμα έντασης, ενώ λίγο πριν κατέβει από βήμα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της λέγοντας: “Περίμενα το κίνημα να είναι πιο δημοκρατικό”.

Οι πολίτες συγκεντρώθηκαν στη Λαμία για να οργανώσουν το πλαίσιο δράσεων του κινήματος «Δεν πληρώνω» στο μέλλον, ενώ το «παρών» έδωσαν και μέλη από πολλές περιοχές της Αττικής.

Διαμαρτυρία στις Αφίδνες

Εν τω μεταξύ, με συνεχείς διελεύσεις από τα διόδια των Αφιδνών χωρίς την καταβολή αντιτίμου δεκάδες οδηγοί της Βορειοανατολικής Αττικής διαμαρτυρήθηκαν για τις πρόσφατες τιμαριθμικές αναπροσαρμογές.

Την εκδήλωση διαμαρτυρίας οργάνωσαν φορείς της Βορειοανατολικής Αττικής.

Newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook