Ο Γιάννης Χατζηνικολάου αποτελεί παρελθόν για τον Πλατανιά.
Ο Σερραίος προπονητής, όπως φημολογούνταν εδώ και μέρες, \”πλήρωσε\” το αρνητικό σερί των πέντε τελευταίων αγωνιστικών αλλά και τη βαριά ήττα από τον Πανιώνιο.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι το τι θα γίνει με τους συνεργάτες του στη χανιώτικη ομάδα και αν παραμείνουν, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νέος προπονητής θα θέλει να φέρει το δικό του επιτελείο.

Η απόφαση της διοίκησης έγινε γνωστή μετά το Δ.Σ. που ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Χατζηνικολάου.
Η απόφαση πάρθηκε κατά την αποψινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.Ε., στη διάρκεια της οποίας το «παρών» έδωσε και ο κύριος Χατζηνικολάου, ο οποίος συζήτησε με τα μέλη της Διοίκησης, για αρκετή ώρα, μια σειρά από θέματα που αφορούν την ομάδα.
Η συγκεκριμένη απόφαση κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να αλλάξει το αρνητικό κλίμα στην ομάδα, μετά από σειρά διαδοχικών ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, η ευθύνη για τα οποία, σύμφωνα με το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Πλατανιάς, δεν ανήκει αποκλειστικά στον προπονητή.
Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά και ειλικρινά τον κύριο Γιάννη Χατζηνικολάου για την προσφορά του στην ομάδα.
Προσφορά σημαντική, τόσο κατά τη διάρκεια της περυσινής αγωνιστικής περιόδου στη Football League, επιστέγασμα της οποίας ήταν η άνοδος στη Super League μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ, όσο και κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, που ανέλαβε το ομολογουμένως δύσκολο έργο δημιουργίας μιας νέας ομάδας, με στόχο την παραμονή στη Super League, και κατάφερε να επιτύχει πολλά.
Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς εύχεται στον κύριο Γιάννη Χατζηνικολάου, υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες.\”


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook