Μια ακόμα εκδήλωση με επίκεντρο τον άνθρωπο διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ, καθώς είναι πλέον γνωστή η ευαισθησία όλων στον σύλλογο και ειδικά του προέδρου Μανώλη Μανιδάκη σε θέματα υγείας των συνανθρώπων μας και ακόμα περισσότερο των παιδιών.

Στα πλαίσια λοιπόν της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012 με θέμα \”ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ & ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ\”, όλοι όσοι παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά δύο καταξιωμένους επιστήμονες γιατρούς, σε μια εφ\’ όλης της ύλης ενημέρωση για θέματα υγείας των μικρών φίλων μας.

Τον κύριο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΖΑΝΑ – Χειρουργό οδοντίατρο & πρόεδρο του παρ.Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, ο οποίος παρουσίασε με απλά και κατανοητά λόγια και με τη συνοδεία οπτικοακουστικού υλικού, όλα όσα πρέπει να ξέρει ο καθένας μας για την στοματική υγιεινή των παιδιών και

τον κύριο ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ – Παιδίατρο Πανεπιστημίου Αθηνών & επιστημονικό υπεύθυνο του Νοσοκομείου Παίδων \”ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ\”. ο οποίος, επίσης με την χρήση οπτικοακουστικού υλικού, ανέλυσε όλους τους τομείς της παιδιατρικής φροντίδας που πρέπει να έχει ένα παιδί, από τη γέννησή του μέχρι και την εφηβεία.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι δύο γιατροί απάντησαν σε ερωτήσεις του κοινού και η βραδιά έκλεισε με ανακοίνωση από τον πρόεδρο, ότι ο σύλλογος ξεκινάει να δέχεται αιτήσεις από τα μέλη και τους φίλους του, για ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ των παιδιών τους από τους δύο γιατρούς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook