Η αγγλική έκδοση του βιβλίου μαγειρικής της τηλεοπτικής μαγείρισσας, τιμήθηκε με το «Gourmand World Cookbook Award», στην κατηγορία «Best Woman Chef», στο Παρίσι. Μάλιστα πρόκειται για την μεγαλύτερη έκθεση αφιερωμένη σε βιβλία μαγειρικής και κρασιών που ξεκίνησε το 1995 από τον Εντουάρ Κουαντρό.

 Έχοντας ως στόχο να απεικονίσουν όλη την ποικιλία των εκδόσεων που αφορούν τη μαγειρική και το κρασί, δίνονται βραβεία σε 41 κατηγορίες για τη μαγειρική και 18 για το κρασί. Στη φετινή έκθεση συμμετείχαν 154 χώρες με πάνω από 6.000 τίτλους βιβλίων. Η Αργυρώ ταξίδεψε στο Παρίσι για να παραλάβει το 2ο βραβείο.

7 ΜΕΡΕΣ TV