Αποφασισμένη να αναπτύξει μία ολόκληρη γκάμα «Q» μοντέλων, SUV δηλαδή με πρωταρχικά ασφάλτινο χαρακτήρα, η Audi έχει ήδη ξεκινήσει να κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Το μικρότερο SUV στην Ιστορία της ετοιμάζει η Audi, με το νέο Q2 να έρχεται το 2014 για να τοποθετηθεί κάτω από το Audi Q3.

Το γερμανικό αυτοκίνητο θα βασιστεί πάνω στο πρωτότυπο Crosslane Coupe που είδαμε στο Παρίσι το Σεπτέμβριο, αποκτώντας ένα πολύ δυναμικό 3θυρο αμάξωμα.

\"\"

Σύμφωνα μάλιστα με τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες, το μοντέλο παραγωγής θα κερδίσει ένα εντυπωσιακό εμπρόσθιο τμήμα, με μεγάλων διαστάσεων και χρωμιωμένη μάσκα, μακρόστενα φωτιστικά σώματα, αλλά και μεγάλες εισαγωγές στον προφυλακτήρα.

Στο πίσω τμήμα, τα φωτιστικά θα προέλθουν από αυτά του νέου Audi A3 συμβάλλοντας στη μοντέρνα εικόνα, ενώ ο διαφορετικού χρώματος προφυλακτήρας και η ποδιά, θα τονίσουν τα off-road χαρακτηριστικά του μοντέλου.

\"\"

Εκτός τώρα της σχεδίασης, το νέο Q2 θα έχει αντίστοιχα compact διαστάσεις με αυτές του πρωτοτύπου (π.χ. μήκος: 4,21 μ.), ενώ αναμένεται να είναι ένα ακόμη από τα μοντέλα του VW Group που θα βασιστεί στη νέα MQB πλατφόρμα.

Στα μηχανικά του μέρη, δεν αποκλείεται να δούμε στο μοντέλο παραγωγής και υβριδική έκδοση, με έναν ηλεκτροκινητήρα σε κάθε άξονα και ένα μικρής χωρητικότητας TFSI βενζινοκινητήρα.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook