Η στιγμή της αλήθειας για την Ξένια (Αθηνά Οικονομάκου) στη \”Ζωή της Άλλης\” πλησιάζει… Η μοίρα δεν θα στέκεται πάντα σύμμαχός της. Κι ενώ η Κάτια Καλλιφατίδη (Κάτια Δανδουλάκη) αρχίζει να θυμάται και η Ξένια πλέει σε πελάγη ευτυχίας όταν ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος από τον Στέφανο, η ζωή της στερεί την ευτυχία.

Η εγκυμοσύνη της Ξένιας θα φέρει μια αποκάλυψη – βόμβα που θα αρχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας και να φέρνει σε απόγνωση την πανούργα, δολοφονική ηρωίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς έχει δοθεί αυστηρή εντολή να κρατηθούν τα στόματα κλειστά, γιατί τελειώνουν τα γυρίσματα, αλλά το σήριαλ θα ολοκληρωθεί στα τέλη Νοεμβρίου, η Ξένια δεν θα χαρεί για πολύ με την εγκυμοσύνη της. Θα αποβάλλει, αλλά θα κινδυνέψει και η ζωή της από ακατάσχετη αιμορραγία.

Εκεί θα αποκαλυφθεί ότι η υποτιθέμενη μητέρα της Βάσω (Νίκη Παλληκαράκη) δεν μπορεί να την βοηθήσει γιατί δεν ταιριάζει το αίμα της, δηλαδή δεν είναι κόρη της. Η γιαγιά της όμως μπορεί! Από εκεί θα αρχίσουν μια σειρά από συμπτώσεις και ανατροπές που θα ξεσκεπάσουν την Ξένια… Αποκορύφωμα θα είναι η αποκάλυψη μέσω εξετάσεως DNA ότι τελικά η Ξένια είναι κόρη της Κάτιας.

Λοιπόν

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook