Ο πασίγνωστος παραγωγός David Geffen στα 68 του χρόνια αλλάζει σπίτι και μετακομίζει στο νέο του «παλατάκι», όχι, όμως πολύ μακριά, αφού και το νέο και το παλιό του σπίτι βρίσκονται στο ίδιο κτήριο. Ωστόσο, τα δύο διαμερίσματα έχουν τεράστια οικονομική διαφορά. 
Η οικονομική κρίση φαίνεται πως δεν αγγίζει για κανέναν απολύτως λόγο τον David Geffen, καθώς αγόρασε πριν από λίγες ημέρες από την κοσμική κυρία Denise Rich το διαμέρισμά της στην ανατολική πλευρά του Μανχάταν, για το ποσό των 54 εκατ. δολαρίων, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ στην αγορά του real estate στην Αμερική! 
\"\"

Το νέο ρετιρέ του Geffen βρίσκεται στην Πέμπτη Λεωφόρο, ακριβώς έξω από Grand Army Plaza, το ξενοδοχείο Plaza, και το Central Park, ενώ η θέα από το διαμέρισμα είναι εκπληκτική.  Και μπορεί από το «παλατάκι» της Denise Rich, να μη λείπει τίποτα, αφού έχει μέχρι και προσωπικό γυμναστήριο μέσα, εντούτοις ο γνωστός παραγωγός σκοπεύει πρώτα να κάνει μια ανακαίνιση του χώρου, δίνοντας του τη δική του αισθητική, και μετά να εγκατασταθεί σε αυτό.
\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook