Στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται για την στήριξη των πιο ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, η Περιφέρεια Κρήτης, πραγματοποιεί μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, νέα διανομή τροφίμων, το διήμερο 22 και 23 Νοεμβρίου, σε Ηράκλειο και Μοίρες.

Πρόκειται για ένα σημαντικό κοινωνικό έργο που συνεχίζει η αιρετή Περιφέρεια, με την υποστήριξη του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και της αρμόδιας Αντιπεριφερειάρχη για θέματα κοινωνικής πολιτικής, Θεανώς Βρέντζου – Σκορδαλάκη.

Συγκεκριμένα η διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, στην οδό Καζαντζάκη 6-8 (πάροδος Γιαμαλάκη) από τις 10 το πρωί, έως τις 3 το μεσημέρι στο Ηράκλειο, και την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί, έως τις 3 το μεσημέρι, στο Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης Μοιρών (πάροδος ΔΕΗ Μοιρών). Οι δικαιούχοι ειδοποιούνται τηλεφωνικά από τους Κοινωνικούς Λειτουργούς της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης και για να παραλάβουν τα τρόφιμα θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα.

Το σημαντικό αυτό έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στηρίζουν ενεργά οι παρακάτω φορείς, σύλλογοι, έμποροι – προμηθευτές – επιχειρηματίες τροφίμων:

-Καφές Δανδάλη.

-Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Ηρακλείου.

-Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης Α.Ε.

-3Ε Coca Cola Ελλάδος Α.Β.Ε.Ε

-Γ. Σαβοϊδάκης Α.Ε.

-Βοτόμος Α.Ε.

-Τράπεζα Κύπρου.

-Αγροτοβιομηχανικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου.

-Μάμας Α.Ε. - Mamasoft

-Σούπερ Μάρκετ Καδιανάκη Αντρέα.

-Σούπερ Μάρκετ Μακρυγιαννάκη Αικατερίνη.