Σε εξέλιξη βρίσκονται οι παρεμβάσεις συντήρησης των σχολικών μονάδων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, τις οποίες έχει προγραμματίσει η Δημοτική Αρχή.

Στα πλαίσια αυτά, μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας που υλοποιείται στο Δήμο σε συνεργασία με την Αλληλεγγύη Κρήτης, προχωρούν με αμείωτους ρυθμούς οι συντηρήσεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά σχολεία, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Οι παρεμβάσεις που εξελίσσονται αφορούν σε μονώσεις των κτιρίων, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες, καθώς και ελαιοχρωματισμούς.

Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί παρεμβάσεις σε σχολικές μονάδες και των τριών δημοτικών ενοτήτων: Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Θραψανού του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Συγκεκριμένα έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Καστελλίου, Αρκαλοχωρίου και Βόνης, στα νηπιαγωγεία του Αρκαλοχωρίου και του Θραψανού, στα Δημοτικά Σχολεία του Αρκαλοχωρίου, του Καστελλίου και του Θραψανού, στα Γυμνάσια του Καστελλίου, του Θραψανού και του Αρκαλοχωρίου. Οι εργασίες συντήρησης συνεχίζονται και αναμένεται να ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα για το σύνολο των σχολικών μονάδων του Δήμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook