Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης διαχείρισης που εφαρμόζεται στο Δήμο Πλατανιά και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων οργανώνονται επισκέψεις του Κινητού Εργαστηρίου Αναλύσεων σε περιοχές του Δήμου για τη συλλογή δειγμάτων εδάφους και φύλλων από αγροτεμάχια ενδιαφερόμενων παραγωγών.

Η συγκεκριμένη περίοδος είναι η ενδεδειγμένη για συλλογή δειγμάτων στις σημαντικότερες δενδρώδεις καλλιέργειες της περιοχής (ελιά, εσπεριδοειδή, αβοκάντο) προκειμένου να γίνει η σωστή λίπανση. Οι δειγματοληψίες θα πραγματοποιηθούν από εξειδικευμένο προσωπικό του Ινστιτούτου, σε συνεννόηση με τους παραγωγούς.

Την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012, το Κινητό Εργαστήριο θα επισκεφθεί την περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Κολυμβαρίου του Δήμου Πλατανιά.

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί, προκειμένου να καταχωρηθούν στις σχετικές λίστες, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Πλατανιά κ. Αντώνιο Καπνισάκη, τηλ.: 6945933241

Για επιπλέον πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το Ινστιτούτο Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων στα τηλέφωνα 28210-83440 και 83441.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook