Η Λέσχη Φίλων Α.Ο. Χανιά \”Blue Boys\” μέσω ανακοινώσεων καλούν τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων να ενισχύσει τις προσπάθειες τόσο της ανδρικής ομάδας στο ματς του Σαββάτου (24/11) με την Επισκοπή, όσο και της γυναικείας, στην αναμέτρηση της Κυριακής (25/11) με την Λαύρα.
Αναλυτικά το κάλεσμα για το ματς με Επισκοπή:
\”Το Σάββατο το απόγευμα στις 5 ο Α.Ο.Χανιά δίνει ένα πολύ δύσκολο αγώνα καθώς αντιμετωπίζει στο Εθνικό Στάδιο Χανίων την ομάδα της Επισκοπής. Η ομάδα μας έχει κάποιες απουσίες ποδοσφαιριστών όμως υπάρχουν οι λύσεις και η σημαντική αυτή νίκη μπορεί να έρθει. Η ώρα είναι καλή καθώς τα μαγαζιά θα έχουν κλείσει πολύ νωρίτερα και αναμένεται να έρθει αρκετός κόσμος να παρακολουθήσει τον αγώνα που θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων. Οι Blue Boys φυσικά θα είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε τον Α.Ο.Χανιά να επιστρέψει στις νίκες! Στα γραφεία μας διατίθενται εισιτήρια των 5 ευρώ για τα μέλη μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!\”

Και το κάλεσμα για την αναμέτρηση με την Λαύρα:
\”Την Κυριακή στις 12.00 στο γήπεδο των Μουρνιών η γυναικεία ομάδα του Α.Ο.Χανιά αντιμετωπίζει τον Α.Ο.Λαύρας στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β\’ εθνικής. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο να πάει στο γήπεδο για να ενισχύσει την ομάδα, ενώ μέλη των Blue Boys θα βρίσκονται στις Μουρνιές. Άλλωστε είμαστε ΠΑΝΤΟΥ Α.Ο.ΧΑΝΙΑ!!!!\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook