Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση από τις βραδινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 16 έως 19 βαθμούς και στα ορεινά από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και το Λιβυκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και από το μεσημέρι και μετά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

ΧΑΝΙΑ
Καταιγίδα προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 23/11, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Βροχή και τοπικές καταιγίδες προβλέπονται για το Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με ασθενή βροχόπτωση, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 23/11, προβλέπεται ασθενής βροχή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Βροχή και τοπικές καταιγίδες προβλέπονται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 23/11, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Συννεφιές προβλέπονται στην Ιεράπετρα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπονται λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 23/11, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook