Τη φίλη του αλλά και έναν περαστικό που προσπάθησε να τον συγκρατήσει έδειρε ένας ένστολος στην Πάτρα!

Όλα συνέβησαν πριν από μερικές ημέρες σε γνωστό κλαμπ της Πάτρας όπου ο ένστολος βρέθηκε για να παρακολουθήσει την ερωτική του σύντροφο, η οποία είχε βγει με φιλική της παρέα.

Η κοπέλα είχε πει ότι θα έβγαινε μόνο με τις φίλες της αλλά στην παρέα υπήρχαν και δύο άνδρες, οι οποίοι συνόδευαν κάποια από τα κορίτσια της παρέας. Ο ένστολος την είχε… στήσει στο απέναντι πεζοδρόμιο παρακολουθώντας και μόλις είδε και τους δύο άνδρες στην παρέα έγινε έξαλλος.

Όταν η παρέα μπήκε  παρέα στο κλαμπ, ο άνδρας τους ακολούθησε και κάποια στιγμή είδε τη φίλη του να χορεύει μαζί με τις υπόλοιπες της παρέας αλλά και τους άνδρες συνοδούς.

Παράτησε το ποτό του και την πλησίασε πιάνοντάς την με δύναμη από το χέρι και τραβώντας την προς τα έξω. Το ζευγάρι βγήκε έξω όπου και συνέχισε να καυγαδίζει. Η κοπέλα του ζήτησε να φύγει, κάτι που τον εξόργισε ακόμα περισσότερο και άρχισε να την τραβολογά με απίστευτη δύναμη, ρίχνοντάς την στο δρόμο και σέρνοντάς την!

Ένας περαστικός προσπάθησε να τον συγκρατήσει και να βάλει τέλος στο επεισόδιο αλλά ο εξαγριωμένος ένστολος γύρισε προς το μέρος του και τον χτύπησε με δύναμη στο πρόσωπο. Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στον δρόμο και οι υπόλοιποι αυτόπτες μάρτυρες έσπευσαν να τον βοηθήσουν, προσφέροντας του τις πρώτες βοήθειες ενώ στο σημείο κλήθηκε και το ΕΚΑΒ.

Το θύμα αναμένεται να καταθέσει μήνυση στο θερμόαιμο δράστη που μετά το συμβάν εξαφανίστηκε..

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook