Η ομάδα στην οποία κλώτσησε για πρώτη φορά τη μπάλα του ποδοσφαίρου, τα Ροδωπού, συντετριμμένα με την απώλεια του Ζαχαρία Καραντωνάκη εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση.
Σε αυτήν γνωστοποιείται ότι η πρώτη ομάδα και η Παίδων θα αγωνίζονται με μαύρα περιβραχιόνια μέχρι το τέλος της σεζόν.
Αναλυτικά:
\”Mε δυσκολία μέσα στην οδύνη μας, καταφέραμε να συντάξουμε λίγα λόγια για το Ζαχαρία μας, γιό του αγαπητού συγχωριανού και μέλους του Συμβουλίου της Ομάδας Καραντωνάκη Γιάννη. 

H μοίρα επέφερε άλλο ένα μεγάλο πλήγμα στον τόπο μας, και στην οικογένειά του Γιάννη, την δική μας οικογένεια γιατί έτσι την αισθανόμαστε. 

Έμελλε να γράψει αυτό το άδικο τέλος για ένα Παλικάρι που όμοιο στην ηλικία του δύσκολα κανείς συναντούσε. Πρώτο στο σχολείο, στην παρέα, στο ποδόσφαιρο, στην χορευτική ομάδα. Δίδασκε με το ήθος και την ευγένειά του. Παιδί καλλιεργημένο, διαπαιδαγωγημένο με αρχές, γεμάτο όνειρα για την ζωή.

Ο πόνος είναι αβάσταχτος για όλους μας, αλλά πολύ περισσότερο για τον πατέρα, την μητέρα και την αδελφή του, που υπεραγαπούσε.

Η φυσική παρουσία του θα μας λείψει, αλλά θα είναι ωσεί παρούσα καθώς η σκέψη του, θα μας συντροφεύει σε κάθε βήμα μας.

Σαν ελάχιστο φόρο τιμής για την μνήμη του αγαπημένου μας Ζαχαρία, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον επόμενο αγώνα των ομάδων παίδων και ανδρών.

Αμφότερες, θα αγωνίζονται με μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη πένθους μέχρι το πέρας της αγωνιστικής περιόδου.

Αντί στεφάνου θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στο Δημοτικό Σχολείο Ροδωπού.

Το Δ.Σ.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook