Την ώρα που η διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού παίρνει διαστάσεις φαινομένου με ανθρώπους-τέρατα να ικανοποιούν την αρρωστημένη σεξουαλική διαστροφή τους βλέποντας μικρά παιδιά να κακοποιούνται, μία έκθεση αυτοκινήτων στο εκθεσιακό κέντρο της Κίνας Wuhan International Convention & Exhibition Centre σοκάρει με την επιλογή των μοντέλων δίπλα στα αμάξια που προβάλει.

Δίπλα λοιπόν στις επαγγελματίες πόζαραν και ανήλικα κορίτσια το μικρότερο από τα οποία ήταν μόλις τεσσάρων ετών!

Φορώντας μπικίνι και παίρνοντας πόζες που θα άρμοζαν σε ενήλικες γυναίκες, τα μικρά κοριτσάκια κάθονταν δίπλα ή πάνω στα πολυτελή αμάξια επιδεικνύοντας τα κορμάκια τους και τραβώντας την προσοχή των επισκεπτών οι οποίοι σοκαρίστηκαν στη θέα των ανήλικων μοντέλων.

Οι διαμαρτυρίες έπεσαν βροχή προς τους διοργανωτές της έκθεσης αλλά ασκήθηκε και σκληρή κριτική στους γονείς των κοριτσιών που έδωσαν την έγκρισή τους τα παιδιά να εμφανιστούν ημίγυμνα και να υιοθετήσουν ανάρμοστες πόζες.

Από την πλευρά τους οι διοργανωτές δήλωσαν ότι στόχος τους ήταν να βρεθεί η επόμενη γενιά μοντέλων για τις εκθέσεις της ερχόμενης δεκαετίας, ενώ τόνισαν ότι τα κοριτσάκια δεν ήταν υποχρεωμένα να φορέσουν μπικίνι και χαρακτήρισαν τις σέξι πόζες «παιχνίδι».


protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook