Η ατυχία δεν λέει να αφήσει τον Χρήστο Μπούρμπο. Εκεί που ο έμπειρος αμυντικός του ΟΦΗ έδειχνε ότι επιστρέφει δριμύτερος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του παίρνοντας μάλιστα και συμμετοχή σε αγώνες φαίνεται πως μπήκε πάλι σε περιπέτειες.

Συγκεκριμένα νέες ενοχλήσεις τον υποχρέωσαν να απέχει και πάλι από τις προπονήσεις των ασπρόμαυρων».

Έτσι αποφάσισε να μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να επισκεφθεί τον ειδικό ορθοπεδικό-ογκολόγο κ. Κορμά, έτσι ώστε να έχει μια ακόμη γνώμη, για το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί με το πέλμα του.

Σύμφωνα με τον κ. Κορμά ο Χρήστος Μπούρμπος θα πρέπει να ξεκουραστεί για ένα περίπου μήνα ακόμη και να επιστρέψει αργότερα στην ενεργό δράση όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Ο Χρήστος Μπούρμπος, που έχει υποστεί εδώ και καιρό μια καλοήθης βλάβη στην κνήμη, μη αθλητική (οστεώδες οστέωμα), έπειτα από υπόδειξη του ιατρικού τιμ της ΠΑΕ ΟΦΗ επισκέφτηκε χθες στην Αθήνα τον ειδικό ορθοπεδικό-ογκολόγο κ. Κορμά προκειμένου να αποσαφηνιστεί πλήρως το θέμα του τραυματισμού του.

Ο κ. Κορμάς εκτίμησε ότι ακριβώς και το ιατρικό επιτελείο της ΠΑΕ, ότι δηλαδή απαιτείται ξεκούραση περίπου 4 εβδομάδων και μέσα από μια εξειδικευμένη αποθεραπεία να επανεκτιμηθεί η κατάσταση του παίκτη με μαγνητική τομογραφία που θα γίνει σε 10 ημέρες».

Οσον αφορά τώρα τα αγωνιστικά του ΟΦΗ η προετοιμασία ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα στα Γιάννινα, έχει μπεί στην τελική της ευθεία και αύριο θα ολοκληρωθεί και παράλληλα θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα πετάξει για το ματς με τον ΠΑΣ.

Ο Νίκος Αναστόπουλος πέραν του Μπούρμπο δεν θα έχει στην διάθεση του και τον τραυματία Χαριτωνίδη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook