Εμφανώς ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΟΦΗ στην συνέντευξη Τύπου, ο οποίος βέβαια, προέτρεψε τους πάντες να αφήσουν τα πανηγύρια καθώς η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη. Ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε ότι ο αγώνας θα έπρεπε να είχε λήξει 3-0 αντί για 1-0 ενώ, για ακόμη μία φορά ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια και την δουλειά. Όσες πιθανότητες έχουμε, θα τις διεκδικήσουμε μέχρι εκεί που δεν πάει. Ένα παιχνίδι που έπρεπε να έχει λήξει 3-0, έληξε 1-0. Ο αντίπαλος δεν είχε ευκαιρίες παρά μόνο μια μετά από ένα ανθρώπινο λάθος του Μπερτίν. Δεν χρειάζεται πανηγύρια, ούτε να χοροπηδάμε. Χρειάζεται δουλειά και συνεχής προσπάθεια. Μπράβο στα παιδιά που έδειξαν από την αρχή ότι είναι το αφεντικό στο παιχνίδι. Θέλαμε και εμείς τύχη. Ο αντίπαλος είχε τύχη για 5 συνεχόμενα παιχνίδια.
Η διαφορά έπρεπε να έχει μειωθεί προ πολλού. Τι να κάνουμε; Να τα βάλουμε με τον Θεό; Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Μέχρι το 90 και το 92 χάναμε ευκαιρίες. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Από την στιγμή που είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ξέραμε ότι θα βάλουμε γκολ στο παιχνίδι».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που ήταν μαζί με τους παίκτες οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Είναι κρίμα για αυτόν τον κόσμο να μην βρίσκεται εκεί που αξίζει. Εμείς που βρισκόμαστε στην οικογένεια του ΟΦΗ θα κάνουμε ότι μπορούμε για να την φέρουμε εκεί που πρέπει».

Για την αλλαγή του Τάντιτς:

«Εδώ μαζευόμαστε για να λέμε την άποψη μας. Έπρεπε να κερδίσουμε με περισσότερα γκολ Θέμα τακτικής ήταν η αλλαγή του Τάντιτς. Ο οποιοσδήποτε είναι επαγγελματίας και κάνει την δουλειά του. Για εμένα είναι το κλειδί του αγώνα. Υστερούσαμε σε ύψος. Θέλαμε έναν παίκτη που θα βοηθήσει με την εμπειρία του και το ύψος».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook